Email facebook twitter

tica-na-kapi.jpg
DUĆAN METAFORA

Izlog stilskih figura. Slikovnica uživo. Putujući multimedijski ambijent. Muzejska kolekcija. Dizajnerski dućan. Umjetnička instalacija. Gostujuće domaćinstvo. Dućan u kojem se ne kupuje za novac. Dućan koji unosi dušu u gradove. Kabinet čuda. Životni prostor autora. Izvolite!

više..
zastava-skale.jpg
SKALE DO SUNCA

Galerija i radionica za umjetnost i dizajn kao kontekst kreiranja poticajnih odnosa i kulturnih projekata posvećenih jednom malom otočkom mjestu u koje se lako zaljubiti. Graditelji Skala: Petikat i prijatelji Stare Novalje.

više..
zuljanci.jpg
FOTOGRAFIJE IZ ŠKAFETINA

Osjećanje života, spašavanje sjećanja, očuvanje baštine, a najviše od svega ljubav prema dobroj fotografiji - poticaji su s kojima je Boris Cvjetanović započeo projekt 'Fotografije iz škafetina', a koji je rezultirao krasnom i značajnom knjigom. Pelješkoj Žuljani uskoro se pridružuje i paška Stara Novalja...

više..
vukomericke-gorice.jpg
JESTE LI VIDJELI OVOG PSA?

Svakome tko ga primjeti, fotokopirani oglas obraća se uobičajenim pitanjem kojim pokušavamo pronaći odlutalog prijatelja. No umjesto uobičajenom fotografijom ovaj je pas portretiran crtežom koji ga u trenu oživljuje: je li mu pravo lice skriveno ispod nasmiješene krabulje ili je u pitanju vrlo osobit križanac?...

više..
bornwriter-1.jpg
BORNWRITER

Bornwriter sanja, zato ga još nema. Zato je tako dugo topao a tih. Nešto je preopojno u tom divljem snu. Možda se poklopilo da se i ne probudi. Možda pleše tango sa prekrasnim strancem, a ta se igra ne prekida dok traje... O da. Da je Borndancer, to on sada sanja.

više..
BeCycled-logo.jpg
becycled!

Becycled! je stalna multimedijska radionica za oblikovanje i predstavljanje autorskih proizvoda posvećenih biciklu i biciklizmu. Ideja bicikla, koja je u etapama postajala objektom, ovdje je subjekt složene osobnosti: skulptura, sprava za tjelovježbu, grafički simbol, književna metafora, scenski rekvizit, omiljena igračka, suputnik.

više..